Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Antwoord op vragen m.b.t. wandafwerking en gerelateerde werkzaamheden.

Wanneer u een wand kiest bij House of Heaven, kiest u een wand met een lange levensduur. Daarom hecht House of Heaven veel waarde aan de After Sales.

Een jaar na het aanbrengen van de wand nemen wij contact met u op om te vragen of u tevreden bent over het product en eventueel nog advies of begeleiding nodig heeft.

Bij House of Heaven krijgt u vanaf de eerste oriëntatie tot en met het aanbrengen van de wand volledige begeleiding van onze vakkundige medewerkers.

Wij zullen u niet alleen adviseren over de beste keuze in uw situatie en leefomgeving, maar u bent daarna ook verzekerd van een goed advies aangaande het gebruik en onderhoud van uw nieuwe wand.

House of Heaven werkt uitsluitend samen met leveranciers die hun producten volgens de hoogste standaarden ontwikkelen.
Daarom kan House of Heaven op alle binnenwanden altijd vijf jaar garantie bieden, plus een 50-jarige garantie op de levensduur van de wand, bij een normaal gebruik en onderhoud.

Ook op het aanbrengen door onze gespecialiseerde medewerkers biedt House of Heaven vanzelfsprekend garantie. Belangrijk is dat u de wand behandelt op de juiste wijze, zoals omschreven in ons onderhoudsadvies.

Als het gaat om wanden ligt er een wereld aan mogelijkheden voor u open.

House of Heaven is opgericht om specialisten bij elkaar te brengen en daarmee een grote keuze voor u onder één dak te brengen. In onze omvangrijke showroom krijgt u een overzichtelijk beeld van actuele en vernieuwende wandafwerkingen die op de markt te vinden zijn.

U kunt kijken, voelen en ervaren, zodat u een goed beeld van het resultaat kunt vormen. Onze vakkundige medewerkers geven u daarbij een eerlijk en duidelijk advies om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken.

Bij House of Heaven bent u verzekerd van een uitstekende service.

De kwaliteit van de wanden, de kwaliteit van het aanbrengen en de kwaliteit van de nazorg zijn bij House of Heaven gegarandeerd van een hoog niveau.

Afhankelijk van het project en de eisen, leggen wij ook vloeren aan. Het gaat dan om de volgende soorten vloeren:

Gietvloeren:
Op het terrein van vloerbedekking winnen gietvloeren nog steeds aan populariteit. Niet verwonderlijk, want deze buitengewoon duurzame vloeren bieden volop mogelijkheden.
De ambachtelijk gegoten gietvloer kan in elke RAL-kleur of kleurcombinatie worden samengesteld.
Een van de voordelen is dat de gietvloer naadloos wordt gelegd, waardoor ze een heel ruimtelijke uitstraling geven. Ze zijn ondoordringbaar, gegarandeerd stofvrij en heel eenvoudig te onderhouden.
U heeft de keuze tussen een gietvloer op polyurethaan of epoxy basis, waarbij de samenstelling en kwaliteit van het materiaal verschillen.
Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste keuze.

Grindvloeren:
Grindvloeren bestaan uit een samenstelling van naturel of gekleurde korrels, die met kunsthars worden gemengd.
Er zijn diverse korrelmaten van 2 to 6 mm, die meteen ook de dikte van de vloer bepalen. Dankzij die verschillende korrelgrootte past de grindvloer in elk interieur.
De grindvloer geeft aan de ruimte een warme en behaaglijke uitstraling en voelt ook zo aan, omdat de vloer door zijn structuur de omgevingswarmte goed kan geleiden.
Onderhoud is eenvoudig. Door de goede coating zijn eventuele vlekken eenvoudig te verwijderen met wat water en een borstel.
Kom kijken in onze showroom naar de diverse kleuren en toepassingsmogelijkheden.

Marmergrindvloer:
De marmergrindvloer is opgebouwd uit – de naam zegt het al – kleine marmerkorrels. De vloer heeft een warme en natuurlijke uitstraling.
Het marmer wordt opgegraven uit marmergroeves en vervolgens gebroken, gezeefd en getrommeld om de scherpe kanten van het grind te halen.
Vervolgens worden de korrels gemengd met een harde kunsthars en naadloos uitgesmeerd op ambachtelijke wijze. Marmerkorrels zijn wat zachter dan grindkorrels.
Maar net als de grindvloer is ook de marmervloer heel eenvoudig te onderhouden.
In tegenstelling tot marmervloeren kunnen er geen vlekken in de vloer trekken, omdat die worden tegengehouden door de kunsthars.
In onze showroom tonen wij de verschillende prachtige natuurlijke marmertinten en vertellen we u graag meer over de voordelen van deze vloer.

Troffelvloeren:
Een troffelvloer is opgebouwd uit kleine korrels fijn zand of grind. Belangrijk bij de troffelvloer is de manier van het ambachtelijk aanbrengen, wat gebeurt met een troffel.
De combinatie van die natuurlijke structuur en de vakkundige aanleg geven de troffelvloer een heel bijzondere en warme uitstraling.
Tegelijkertijd is de vloer is strak en minimalistisch met een industriële look.
Onderhouden is eenvoudig: de vloer is voorzien van een slijtvaste coatinglaag, zodat vuil geen kans heeft om door de troffelvloer te dringen.
De troffelvloeren zijn er in een groot scala van natuurlijke tinten.
U vindt de vele voorbeelden in onze showroom.

Pandomovloer